Avvikande telefontider: tors 9/5, fre 10/5 – Stängt. Offertförfrågan och skadeanmälan kan göras via hemsidan.

Våra kunder är ofta på resande fot. Oavsett om du väljer att upptäcka nya kontinenter tillsammans med familj och vänner eller ska åka till favoritresmålet så ska du vara trygg med att smycken, klockor och ringar du tar med dig på resan är i trygga händer.

Så här skyddar du dyrbara klockor och smycken på semestern

Ta reda på mer om hur din försäkring är utformad

Ett första råd är att undersöka hur din försäkring är tecknad och exakt hur den är utformad. Hur ser ditt skydd exempelvis ut utanför hemmet och vad är det totala beloppet för utbetalning av en ring eller ett visst smycke i din hemförsäkring?
Om du tecknar en hemförsäkring hos oss kan vi exempelvis försäkra din Rolex eller Patek Philippe till ett avtalat värde som ger dig skydd i hela världen. Genom att få en djupare kunskap i hur din försäkring är utformad kan du själv göra en avvägning gällande vilka smycken och klockor du vill ta med dig på resan.

Välj ett boende där du kan förvara dina värdesaker tryggt och säkert

Många hotell har idag ett kassaskåp på rummet där du kan förvara smycken, klockor och andra värdesaker på ett säkert sätt. Utöver detta skydd erbjuder många hotell att deras gäster kan lämna in sina mest värdefulla föremål i hotellets kassaskåp, ett så kallat main safe.

Ett bra tips är att ta kontakt med hotellet i fråga och för att se om de erbjuder denna typ av tjänst. Om du istället hyr ett semesterhus kan du undersöka om det finns tillgång till kassaskåp där du kan låsa in föremålen när du inte bär dem på dig eller med dig.

Se till att ditt boende hemma är skyddat – med både larm och kassaskåp

Vi vill att du ska njuta till fullo av din semester och slippa oroa dig för att ditt hem står tomt medan du är på resande fot. Vi rekommenderar alltid våra kunder att investera i både ett tryggt hemlarm kopplat till larmcentral samt ett kassaskåp med lämplig certifiering så att dina mest värdefulla ägodelar alltid är i trygga händer
Just kombinationen med larm och kassaskåp gör att det finns mindre tid för en inkräktare att hinna tillskansa sig smycken och klockor.

En specialist med öga för detaljer

Vi är en specialist som arbetar med att försäkra exklusiva hem och dyrbara samlingar i Norden. Vår affärsmässighet, noggrannhet och känsla för detaljer genomsyrar allt i vår verksamhet, från första kontakt till utbetalning vid en skada.

Förutom att du som kund har en och samma kontaktperson så vill vi framför allt att våra försäkringar ska vara enkla, tydliga och rättvisa. För precis som våra kunder, vet vi det sanna värdet av ett unikt hem. Läs mer om vår hemförsäkring här.

Vill du ha förslag på försäkring?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

    Rulla till toppen