Avvikande öppettider: stängt tors 14/4, fre 15/4 och mån 18/4

Kunskap är en viktig källa till trygghet. Därför samlar vi allt väsentligt kring försäkringar här – som information, guider och tips. Vi kommer att berätta vad som är viktigt att tänka på för dig som vill försäkra ett hem med exklusiv inredning, dyra klockor eller smycken, en konstsamling, musikinstrument,

din bilsamling och mycket mer. För med ökad kunskap om vackra och värdefulla ting växer också intresset att veta mer. Det är precis det vi vill. Att vi ska vara en källa till kunskap så att du kan känna dig trygg och lära dig mer om de ägodelar du värderar allra högst.

Guide & Tips

Guider och tips

Kunskap är en viktig källa till trygghet. Därför samlar vi allt väsentligt kring försäkringar här – som information, guider och tips. Vi kommer att berätta vad som är viktigt att tänka på för dig som vill försäkra ett hem med exklusiv inredning, dyra klockor eller smycken, en konstsamling, musikinstrument, din bilsamling och mycket mer. För med ökad kunskap om vackra och värdefulla ting växer också intresset att veta mer. Det är precis det vi vill. Att vi ska vara en källa till kunskap så att du kan känna dig trygg och lära dig mer om de ägodelar du värderar allra högst.
Scroll to Top