Avvikande öppettider: fre 24/6 stängt

Brookfield försäkrar dyrbara hem och särskild värdefull egendom i Norden
Brookfield är en försäkringsagentur som står under tillsyn av Finansinspektionen. Vi har mandat att teckna försäkring för ledande internationella försäkringsgivare.

Om oss

Om Brookfield

Brookfield är en försäkringsagentur som står under tillsyn av Finansinspektionen. Vi har mandat att teckna försäkring för ledande internationella försäkringsgivare.
Brookfield är en specialist som arbetar med att försäkra exklusiva hem, konst och annan dyrbar egendom i Norden. Vi är en försäkringsagentur med mandat att teckna försäkring för Lloyd’s, världens äldsta försäkringsmarknad, och andra utvalda internationella försäkringsgivare. I och med vår etablering i Sverige 2010 introducerade vi den brittiska modellen av ”High Net Worth”- försäkring på marknaden, som löste problemet för kunder som stod underförsäkrade i de traditionella hemförsäkringarna.
Med unika försäkringsvillkor och stor ekonomisk trygghet ser vi till att det våra kunder värdesätter allra mest är i trygga händer, idag och för kommande generationer. Brookfield Underwriting AB står under tillsyn av Finansinspektionen och är vidare registrerat hos Bolagsverket. Samtliga försäkringsgivare vi tecknar försäkring för innehar en finansiell rating lägst A (Strong) hos AM Best eller S&P. Brookfield ägs inte till någon del av något försäkringsbolag och innehar inte heller någon ägarandel i något försäkringsföretag.
Leonard Münz, Partner & VD - Brookfield Underwriting

Leonard Münz - Grundare & VD

Daniel Nylund, Partner - Brookfield Underwriting

Daniel Nylund - Partner

Laurent Schonbach, Partner - Brookfield Underwriting

Laurent Schonbach - Grundare

Åsa Welin, Ekonomi - Brookfield Underwriting

Åsa Welin - Ekonomi

Marcus Butler - Underwriter

Erik Palm - Assistant Underwriter

Våra partners:

Scroll to Top