Brookfields hemförsäkring för exklusiva bostäder och ägodelar

Klockförsäkring.com

Brookfield hemförsäkring

Ditt hem speglar dig och det värde du sätter på kvalitet, design och vackert hantverk. Därför förstår vi att du vill få det återställt till samma höga standard i händelse av en skada – något som är svårt om man inte passar in i de traditionella försäkringsbolagens mallar. Brookfield har försäkrat Sveriges exklusiva hem sedan 2010 enligt det engelska konceptet “High net worth insurance”.

Det är en effektiv försäkringsmodell som är utformad för att skydda förmögna människors värdefulla hem och föremål – inklusive smycken, antikviteter, samlarföremål och fastigheter utomlands – och som är anpassad för de som reser ofta, av affärsskäl eller personliga skäl.

Äger du konst? Är ditt hem omsorgsfullt dekorerat med vackert hantverk och exklusiva material? Lämnar du hemmet med en värdefull klocka på armen eller bär du en dyrbar förlovningsring till vardags? Genom vår modell Avtalat värde, i kombination med våra skräddarsydda villkor för exklusiva hem kan vi möta försäkringsbehov som är begränsade i traditionella hemförsäkringar. Vårt jobb är att jämna ut förhållandet mellan ditt behov och vad försäkringen bör täcka.

Alla har inte behov av Brookfields Hemförsäkring och för att vi ska kunna ge en rättvis bedömning hjälper vi dig gärna att se över de försäkringar du har idag. Det brukar vi göra i hemmet och det ger även dig möjligheten att träffa oss personligen.

Om du väljer att teckna en försäkring med Brookfield kommer du att ha fortsatt kontakt med den personen som besökte dig första gången. Detta eftersom vi vet att det blir enklare för dig som kund att ha en och samma personliga kontakt som alltid finns tillgänglig för just dig.

Huvuduppgifter

  Info
  (t.ex. tidigast datum för kontakt)

  För- och efternamn *

  Personnummer *

  Kön *

  Gatuadress *

  Postnummer *

  Postort *

  Mobil *

  E-post *

  Märke *

  Modell & Ref.nummer *

  Serienummer *

  Inköpspris *

  Säljare *

  Scroll to Top