Tillfälligt problem med telefoni – just nu kan det vara svårt att nå oss. Välkommen att göra din offertförfrågan här på vår webbplats.

Månad: augusti 2022

Historien om Rolex

Med sin tidlösa elegans och pålitliga prestanda är Rolex kanske tidernas mest kända klockmärke. Men vad är historien bakom framgångssagan för varumärket bakom klassikerna Milgauss, Daytona och Submariner och vad är det egentligen som gör att din Rolexklocka ofta kan bibehålla sitt värde? Här har vi samlat lite spännande fakta.

Exklusiva klockor som investering

Att investera i exklusiva klockor som ökar i värde över tid blir mer populärt. Precis som smak och värde vid valet av sin investering är det minst lika viktigt att skydda din investering med rätt försäkring. Men vilka varumärken och klockmodeller är populärast och hur ska jag tänka vid köpet av en exklusiv klocka?

Hembesöket

Brookfield skiljer sig från vanliga försäkringsbolag på många sätt. Hembesök med våra kunniga underwriters är ett av dem, för att säkerhetskälla att din försäkring utformas efter dina specifika behov och önskemål. Varje hem är unikt, därför förser vi dig med en skräddarsydd försäkring utifrån det avtalade värdet för dina samlingar och värdesaker. Läs nedan om hur hembesöket och vår bedömning av försäkringsbelopp går till.

Scroll to Top